Thursday, February 19, 2009

column

"z00m in the world of nowhere"
Chapter 2 : The origins of George



Natural. Sociabil. Amuzant. Doar cateva din calitatile lui George. Care e treaba cu George?

George e un prieten al umanitatii. Oamenii il stiu pe George inca din preistorie de cand o ardeau cu haine din blanuri si fara o toaleta calumea. Cum ziceam in articolul de ieri, forma lui George difera de la o persoana la alta. Pentru unii George e mai chunky decat un copil suprapoderal uitat de parinti in grija bunicii, care e marcata de sechelele din copilarie cand ciocolata era un mit. Pentru altii George e slim, ca o fecioara anorexica. Totul depinde de coregrafia degetelor. Studiile recente ne arata ca George are cam 162 de milioane de prieteni pe an, numai in randurile adultilor. ("Daaamn,cred ca profilul lui de myspace sau hi5 sau ce are el,e destul de incarcat de comment-uri si etc").

Anumite persoane spun ca George este o influenta negativa.OK,am inteles,poate are si el partile lui proaste,poate ca da,daca stai prea mult cu el te retardeaza,orice e posibil.Dar va intreb si eu ceva:

"- Ati uitat cand erati tineri si va placea Lucy in the Sky with Diamonds?- frumosi ani, nu? Asta daca va mai amintiti ceva.."

In orice caz, eu raman la ideea ca George is a friend.
Cine il stie pe George o sa ma aprobe fara sa stea pe ganduri. Trateaza ca un "pamflet" ce citesti acum; . Saaau: Nu incerca sa descifrezi cine e George- daca meriti -va aparea el in viata ta. Cine il cunoaste pe George, sa se bucure de prezenta lui si sa stea aproape pentru Chapter 3.

z00m says "George has seen more mouths then a gloryhole"

0 comments: