Wednesday, February 11, 2009

Valentines Nightmare on Drum&Bass 2

valentines2009_Dropdread


Valentines nightmare on drumandbass 2
Continua ASTAZI pe 21 Februarie 2009 intr-o nota muzicala aparte sub adrenalina nocturna de drumnbass.
Trei dintre numele consacrate pe ariile technoide, neuro si dark ale DNBlui vor avea grija de un happy nightmare ending.


_MG_6771
Raiden [OffKey, Renegade Hardware//Estonia] sau mai bine zis capetenia labelului OffKey poarta vina aparitiei soundului technoid in drumandbass, "Fallin" fiind votata in topul 20 a celor mai bune piese de drumandbass ale tuturor timpurilor. Amintesc personal de "Infection EP" lansat in iulie 2003 si de impactul din urma coliziunii cu ce era pana atunci inregistrat ca sound in productie. Era clar ca anunta schimbari majore fapt si demonstrat prin aparitia a tot mai multor producatori gata sa imbratiseze sunetul viitorului.
Chris Jarman aka Raiden este mult apreciat de publicul din toata lumea si asteptat de romani de mult timp. Mai multe pe pagina oficiala myspace.com/raidenoffkey


THE SECT1
THE SECT [ OffKey, Freak, PC, Obscene, Habit, Subsistenz, UK] este un trio englezesc de producatori: Blade, Meth si Virtua dintre care prezent in noaptea de 21 Februarie va fi Meth.
Cu o lunga istorie in spatele numelui, istorie care a contribuit in drumandbass cu 20 de ani de activitate, membrii The Sect au reusit sa urmeze reteta de success
care le-a consacrat un loc clar in scena internationala. "You have been warned.. Prepare for a complete technoid onslaught of Drum & Bass." - stim la ce sa ne asteptam !
Mai multe pe pagina oficiala de myspace: myspace.com/thesectdnb


SPL
SPL [Lost Soul, Hollow Point,Tech Itch, Freak, Habit. USA] a reusit in numai cativa ani sa comprime talentul si activitatea unui producator de talie internationala.
Astazi SPL este unul dintre cei mai cautati Dj/producatori iar prestatia sa e cireasa de pe tort a majoritatii evenimentelor care-l au ca protagonist, inspre deliciul tuturor. Dornici sa-l revedeti?
myspace.com/soundpressurelevels


Line UPul serii este completat de catre Dropdread si Creep iar in deschidere veti avea o surpriza de incalzire, our local boyz noizz djs!
La pupitrul de Vj showul este garantat de catre Stav.

Biletele in avans la 30ron sunt disponibile in magazinul de streetwear Ollie Gang Shop, Blanari 21 - Bucuresti.
La intrare accesul va fi de 35ron.


Cortul va fi incalzit constant cu tunuri de aer cald si masini de caldura ceva mai mult de asta data, asa ca vremea nu va sta in calea distractiei!


Pentru prima oara ii vom avea in fata noastra pe Raiden[regele neincoronat al techno dnbului] & The Sect[magica formula a 20 de ani de productie la bariera dintre soundurile dnb-ului cu amprenta exploziva dintre pace si razboi] intr-un show tehnoid-neuronal la culme. Reteta serii pune Xul din ecuatie prin SPL care va pregati un mash up grandios intre drum&bass/Darkstep si Dubstep. Spectrul subgenurilor va fi completat prin seturile exclusive Dropdread & Creep.


Seara va beneficia de un set up special pentru indragostitii de drum&bass, atmosfera si distractie. Pentru ca laserele sa nu va deranjeze traictoriile va recomand outfituri speciale de protectie presupunad ca Batman si Catwoman va vor imprumuta cu placere costumele!
[4foreigners advice: Bring lolipops, candies to share ! Make new friends!]

Line up

22:00 - 23:00 Dinu & Troe
23:00 - 00:30 Dropdread
00:30 - 01:45 THE SECT
01:45 - 03:00 RAIDEN
03:00 - 04:30 SPL
04:30 - 05:30 Creep
05:30 - 06/END Dropdread dubstep set.
_____________________________________

by Dropdread Bukarest DNB Police
FREEZE! YOU HAVE THE RIGHT TO PARTEE!

0 comments: