Tuesday, February 10, 2009

Fashion

FASHION-POLICE
2009 marcheaza inceputul unei noi ere culturale ce sper sa demonstreze highlightul creatiilor pe 2008 incat sa sune ca un instrument si mai bine acordat; un sir de consonante in ton cu cerintele noastre.

Pentru a nu depasi cu mult portretul unui drumhead/basshead/electronix lover, Dropdread va alatura cateva expuneri pe streetwear, Fashion Police avand menirea de a va tine la curent cu noutatile din wear/streetwear-culture.

Suportul oferit de Chemical Records trece de barierele muzicale oferind o gama variata pe laturile echipament, streetwear si informatii utile determinand magicul Chemical X power puff in cultura de care avem asa mare nevoie in dezvoltare. In plus, C-R este usor accesibil cu plata via card, online si mai ales in siguranta; nu va vor dezamagi nici serviciile, va asigur.

La treaba!

New Ins @ Clothing @ Chemical Clothing, via Chemical-Records.
First-Look-With-Chemical
Firsts of all 1must know&1latest/2008.
PANTHER
Limited Edition T-Shirt Technics x Marvel Comic Design
Pentru cei ce nu au prins colaborarea dintre Marvel vs. Technics - Fiction Meets Reality lansata in iulie 2007, mai puteti gasi itemi pe Bond International. [non-news requested by comix fans ;) ]

10deep-holiday-2008-lookbook-1
10Deep Holiday Lookbook | “Get High, Stay High”. Brandul New Yorkez -10Deep- loveste inca odata cu o piesa de rezistenta pentru cool hunters. Beanieul "Be Cool" ajunge la £20.43 (£23.49 inc. VAT), de agatat pe Chemical in masura universala, aici. Oamenii s-au distrat facand si un video. Check it!
Via Chemical Clothing

super-mono-clear-4
Super vine cu ceva nou pentru colectia de Primavara 2009. Nou la capitolul stil, culoare, material avand in vedere ca designul se bazeaza in continuare pe popularitatea clasicului model Ray-Ban Wayfarer lansat pentru prima oara in 1952. Lentilele Zeiss sunt in tonul coloristic al ochelarilor, mai bine aruncati o privire peste colectie.
via Highsnobiety

***Acest model de ochelari este oferit si de Carhartt[check photo] sau branduri precum Anon Sunglasses si Oakley. Verificati la dealerii locali autorizati!***

Lakai se ingrijeste de viitor prin "Lakai Recycled Program"!

lakai-spring-2009-limited-editions-front
Lakai Spring 2009 Limited Edition Footwear | 10 Year Anniversary, Crailtap Series, Recycled Program
Brandul de footwear Lakai sarbatoreste anul acesta cea de-a 10-a aniversare fapt pentru care si-a propus o colectie de Primavara 2009 cu totul speciala; un line-up foarte "classic looking skate footwear".
De alftel interesanta initiativa Lakai prin programul de reciclare "Lakai Recycled Program" lansat la inceputul anului trecut si care speram sa dea roade macar pe fondul mentalitatii eco clean.
Lakai este available si in magazine in Romania. Check Ollie Gang Shop, Bucuresti - Blanari 21, zona Lipscani.
via Highsnobiety

They love diamonds too!

diamond-supply-co-dvs-1
Diamond Supply Co. x DVS Dayon “VVS” Pack

DVS se intalneste cu Diamond Supply Co. intr-o colaborare de diamant :) Colectia a fost lansata in LA acum 3 zile iar noi romanii ne bucuram deja de un suport DVS din partea dealerilor autorizati. Cu mentiunea "diamonds are forever"...
via Highsnobiety

Duuuude...duhuhuhuhudee..Vans all the waaaay sqarez!!!

vans-sk8-hi-allover-check-1
Vans Sk8 Hi “All-Over Check”

Pentru ca am vazut numai patratele [ Noo kiddin! Sk8 em out!], de ce sa nu vedeti si voi.
via Highsnobiety

Supra super supra edition

supra-skytop-limited-edition
Supra Skytop “Silver/Purple Crackle” Ltd

Dupa ce am degustat din designul Supra in magazinul de streetwear Ollie Gang Shop din Bucuresti, aceasta veste intra oarecum natural in curriculumul informational de pe blog, datorita lor. Goodies for the eyes. Modelul poate fi abordat pe Zumiez.

0 comments: