Saturday, February 28, 2009

FOTO / VIDEO

CULTURE-POLIOCE

Young Jeezy “Circulate” Video, De Terry Richardson

Eram curioasa de cum poate arata un astfel de videoclip in care sa fie implicat Terry Richardson:

Young Jeezy CIRCULATE (Full Video) from jeezy circulate on Vimeo.
Videoclipul a fost lansat ieri si figureaza ca prim single pe proaspatul album “The Recession” semnat Young Jezzy.
Shotingul prin obiectivul lui Terry a avut loc in cadrul prestigiosului hotel Athenee Plaza New York. Un moment oportun de a lega asta cu fotografia, in special fotografia in viziunea lui Richardson.
Avand in vedere ca Belvedere Vodka anunta un weekend creativ pentru colaborarea cu Young Jezzy[via Highsnobiety] m-am gandit sa dau un click inainte pe websiteul Belvedere Vodka pentru a le intelege mai bine imaginea. E ceva +21, asa ca dati click cei in masura>>
In cadrul campaniei curente figureaza si Terry Richardson care ne aduce mai aproape de set up-ul unei sedinte foto sub amprenta lui, dar pentru asta putina rabdare cu politica websiteului brandului de vodka. Dupa ce skipuiti introul va defila sumarul campaniei din care alegeti "Discover luxury reborn - In the theatre" pentru a-l intalni pe Terry.

E ceva diferit fata de cum ne-a obisnuit acesta in alte campanii precum cea pentru Tom Ford["new fragrance for men" lansat in 2007, click].
20071201-terry-richardson-1
Dintre ultimele creatii vizuale desprinse din desfasuratorul lumii lui Terry de remarca sunt cele in care figureaza personalitati de actualitate precum presedintele SUA> Obama, Lil' Wayne sau shoturi pentru branduri de elita precum Louis Vuitton. si nu numai.
Foto:
banner
Despre Terry Richardson gasiti mai multe detalii pe Wikkipedia. Dar va recomand si cartea, Terryworld.

0 comments: