Tuesday, February 10, 2009

Equipment

EQUIPMENT
000050610
Allen & Heath lanseaza New Style Xone:02 Scratch Mixer

Pentru scratcheri este esential de stiut ca Xone este un brand care sustine calitatea cand vine vorba de sunet.

Alaturi de Vestax[turntables], Ortofon Concorde Scratch[doze+ace], Sennheiser HD25[casti] si o pereche de monitoare bune[Dynaudio, Genelec, Mackie sau Alesis de ce nu], Xone:02 poate pune capacul unui set up perfect pentru scratching.

Pe langa celelalte modele aflate in cluburi sau printre pretentiile Djilor, Xone 02 vine de asta data cu un featuring foarte important: Pro X Fade-ul. Iar asta pe langa o carcasa personalizata care sa vibreze odata cu starea de spirit.
Evident hunterii Xone au fost informati dinainte de adjustarile scratcherilor aproape obisnuiti cu trickul de a-si fi inlocuit crossfaderul mixerelor din dotare cu un ProXfade, crossfader creat special pentru pro scraching.
Mai multe pe pagina oficiala Xone!
Puteti achizitiona mixerul de pe Chemical Records sau gasi la dealerii autorizati.
Stire via I-Dj mag.


wesc-the-bloody-beetroots-headphones

WeSC x The Bloody Beetroots Headphones collab

Inainte de orice introducere va invit sa urmariti un spot realizat de Wesc pentru a ne prezenta universul/conceptul Wesc Headphones cat mai proper.


WeSC aduce in prim plan o noua colaborare interesanta, de aceasta data cu The Bloody Beetroots . Dupa un lung flirt in dimensiunea muzicala din care au explodat in culoare si ritm colaborarile cu Edbanger Records si Dim Mak iata ca ne putem achizitiona inca o pereche de casti..same bangin'!

Related news/collabs:
WESC Artists Headphones
Ed Banger for WESC Headphones
Nokia x WeSC
WeSC Artist Series Headphones | Marok/Delta/Stash

Unde le gasim? In shopuri online precum Chemical Records.

via HighSnobiety

0 comments: