Wednesday, February 11, 2009

MOB!

FASHION-POLICE

Married to the MOB chickaz! One for the ladies, watch out..

mob-krink-tshirt-3
Married To The Mob x Krink | T-Shirt & Marker

Concernul de cerneala si markere KRINK a desemnat o echipa de Valentine's Day ladies care sa ne sufoce in pupaceli metalice prin colaborarea cu Married to the Mob.

Februarie face loc lansarii exclusive de t-shirt in care practic doua branduri isi combina logourile la propriu. Clasicul logo roz-stamp style MTTM cuplat cu semnatura Krink, adica scursaturile metalice Krink style dau practic tonul unei colaborari de clasa.
Pachetul include un marker roz marca Krink, evident stampilat cu trademarkul MTTM, adica logoul-kiss. Married to the Mob tine fierbinte scena de streetwear din New York, dar fiti fara de grija, produsele se gasesc si in Europa fie la dealeri autorizati fie in shopurile online precum Frontline sau Bond International.
From metallic deadly kisses to shiny shit

mob-shiny-shit-fitted-caps-1
Married To The Mob “Shiny Shit” Fitted Caps

In completarea tabloului mai intra noile sepci MTTM, specialele "Shiny Shit" caps care arunca de departe cu atitudine. Era si timpul. Mai multe pe siteul oficial MOB.

..Si daca Turner ar fi facut muzica oare ar fi sunat a electro noizz? Si daca facea lirica..suna ca Spank Rock?

married-to-the-mob-spring-2009-1
Married To The Mob Spring 2009 Lookbook Feat. Kid Sister

In orice caz, MTTM a facut pasul de mult asteptat: lookbook Leah featuring Kid Sister[au fost Uffie, Fafi..pe cand Amanda Blank?]! much respect both!

Married To The Mob isi prezinta colectia de Primavara 2009. Se respecta mesajul MOB, dar mai bine aruncati o privire pe siteul oficial.

Bun de urmarit este si clipul urmator avand in vedere ca Leah[MOB-most official bitch- qween] povesteste pe scurt istoricul MOB si cum a ajuns sa infiinteze asa un concept.


Hi+! ladies !
via Highsnobiety

0 comments: