Tuesday, February 17, 2009

MISCELLANEOUS

"What's your lifestyle?"

<<<To desktop or not to Desktop>>>
2311028825_586f733fb4_o

The Desktop Wallpaper Project este un proiect
de arta vizuala al carui scop final e sa ajunga pe desktopurile computerelor noastre.
Ideea a pornit de la Bobby Solomon, autorul blogului Kitsune Noir , omul de la care aflam mai multe despre culturile japoneza si franceza. In timp ce nu face web design, Bobby ne prezinta -si asta saptamanal- cate un wallpaper din partea majoritatii artistilor sai preferati care au intrat in maraton incantati de idee.
Wallpaperurile vin in dimensiuni multiple +potrivite pentru computer, iPhone sau PSP+ un featuring de informatii despre artisti si dispun de un suport de download gratuit.
Totodata printre ilustratii veti remarca sigur si artisti dintre cei preferati de voi.
"I hope you enjoy them all!"

desktops
Le gasiti aici: The Desktop Wallpaper Project

Informer: Tehas
Sursa: Kitsune Noir
"Noi in Wonderland"

walls
Wall Drawings este o colectie de stickere de perete ale caror design intrunchipeaza opera unor artisti precum Tado, Geneviève Gauckler, Jeremyville, Ich&Kar, Antoine+Manuel, Fafi si altii.
mixwebwall
Cu Wall Drawings devine o experienta deosebita personalizarea cribului..pretty nice!
Domestic.fr ne arata mai multe, inclusiv cum le putem achizitiona.
mixcharacters

Informer: Tehas
Sursa: Domestic.fr
"Shop for the cool cats in town"

cool-cats-le-shop-launch
Ed Banger Records si So Me sarbatoresc intrarea in noul an cu o mare surpriza. Dupa sase ani de muzica, artwork, videoclipuri si partyuri, labelul si art directorul sau ne aduc noul proiect Cool Cats. Un shop care ne face posibil accesul catre merchandise, asta dupa ce succesul a facut ca multe dintre produsele lor sa fie falsificate si revandute pe eBay. Evident nu lipsesc colaborarile cu Air Force 1s via Busy P, Ed Banger Bearbricks si alte piese de fashion.

Via Hypebeast
"Caritate from the sweethearted"

Untitled-7
Confection Art Exhibition Recap
Un eveniment interesant i-a avut ca protagonisti pe artistii din Miami. Acestia au desfasurat un act caritabil cu vanzare de dulciuri la a caror realizare au contribuit si strans in urma acestuia peste 10000$*.*. Pe langa posibilitatea achizitionarii de prajituri si alte produse de bakery se putea savura si un set up special in camera principala, cum ar fi peretii imbracati in material de gogoasa Krispy Kreme impodobita in stil american, tot asa cum piesele de rezistenta au fost recipientele din care a fost servita budinca de ciocolata celor 2000 de oaspeti[foto].

<<1DNB party for the lost souls into bass. >>

Via Hypebeast.


"The Mac wolrd"
MAC
no Comment >>> parodie Mac via YouTube

Information: collab cu Zoom _tripz

Sursa: Apple Store

0 comments: