Friday, April 24, 2009

Profiles Police: TWO FINGERS



TWO FINGERS | DOA INTERVIEW

Two Fingers, aka Amon Tobin si Doubleclick (alaturi de Sway), si-au lansat albumul de debut la Big Dada Recordings, sublabel Ninja Tunes.
Un proiect muzical de EDM[Electronic Dance Music] care a stranit curiozitatea notoriosului forum Dogs On Acid incat sa le ia un interviu. Proaspat, via Dogs on Acid.

Foarte important de subliniat:
DOA: "Am gasit undeva o descriere a albumului care suna cam asa: "atat de brutal si de frumos, incat era de asteaptat sa izvorasca din UK si din internationalismul celor implicati". Aveti idee unde ar putea ajunge soundul hibrid al UK-ului in urmatorii 5 ani? Credeti ca genuri precum dubstepul ar putea exploda la o scala si mai mare?

Doubleclick: Absolut! Si e chiar mult de facut aici, mai ales pentru producatori. Vestile recente ale implicarii lui Snoop Dogg in dubstep cu rima data peste "Eastern Jam"-ul lui Chase & Status reprezinta un subiect controversat, dar sunt foarte curios unde duce. [...]
Vad dubstepul si DNBul ca doua extensii ale aceluiasi lucru si cred ca sunt multi producatori de-ai nostri care sa contribuie la scenele de US Hip-Hop si R&B.
Cat despre cat de departe ar putea evolua dubstepul, cred ca deja incepe sa se vada. Ramane acum la latitudinea producatorilor sa determine un anumit curs.

De altfel,
Citind aflam despre singleul forthcoming din Mai 2009: Two Fingers Featuring Sway: That Girl (Spor Remix) > preview audio.

0 comments: