Wednesday, April 29, 2009

DROPDREAD RADIO SHOW NO 5 ON NIGHTS RADIO



DROPDREAD RADIO SHOW NO 5 ON NIGHTS RADIO | featuring OGONEK & CREEP, DROPDREAD intro

Fiindca e Miercuri si ati avut timp de chill dupa weekend:
Astazi ne intalnim din nou pe frecventa de bass, subbass si dinamism. Va recomand sa amanati planurile de somn pentru inca doua ore de drumandbass&hardcore madness alaturi de Ogonek, Creep si Dropdread.
Emisiunea incepe la 22 fix si tine pana la miezul noptii.


Enjoy!

Despre:

OGONEK [METAFIZIQ, HMSU/ BG]


Nume: Valeri Sholevski
Nume de scena: Ogonek
Ocupatie: dj, producator, label owner
Label: Metafiziq
Stil: nonconformist
Sounds like: drumandbass
Citat: "Most of the ppl saying that the forthcoming debute METAFIZIQ EP – “Missing Particle” will break directly the physics theoryes of universe… " - Ogonek

Fost solist de metal punk, art lover mereu in transformare, Ogonek si-a solidificat pozitia in scena bulgara de drumandbass ca producator inca de la primele creatii muzicale lansate in 2002: "Wien02", "Chicken Heads [FF ver.]". Un drum cu o traictorie muzicala parca predestinata, mana in mana insa cu un nonconformism propriu artistului din Valeri. Rezultatul? Ogonek: un producator cu un sound exploziv, un sound cu influiente balcanice pe platforma occidentala.
Labelul sau Metafiziq propune o promovare intensa a soundurilor din drumandbass, mai ales a celor care prezinta motive din specificul zonelor de provenienta.
In paralel Ogonek este mesagerul care calatoreste pentru a-si promova filosofia muzicala. Nu numai odata am avut ocazia sa il ascultam live pe teritoriu romanesc.
Mai multe pe myspace.ogonek.
Sa ascultam si-n aceasta seara o portie de fresh Ogonek beats! Multe multumiri pentru aceasta ocazie!

CREEP [Hardmusic.ro]


Nume: Radu
Nume de scena: Creep
Ocupatie: dj
Stil: clean, clasic
Sounds like: hardcore, techno
Promo material: Hardmusic.ro Hardcore Mix Vol.1 by Creep

Desprins din tabloul imens al scenei internationale de hardcore, Creep este mesagerul intern care ne comunica dintre cele mai noi revelatii audio. Stilul sau respecta traditia insa nu fara a-si lasa amprenta in selectia din playlist.
L-am ascultat cu diverse ocazii, fie Valentines Nightmare on DNB, Therapy Sessions sau alte evenimente locale si nu numai.
Multumim pentru prezenta din aceasta seara din cadrul emisiunii!

Multumiri si auditorilor!

Nu uitati, pentru a va conecta trebuie sa intrati pe Nights.ro si click pe bannerul cu NIGHTS RADIO ONLINE. sau http://www.nights.ro:8000/
Ne auzim mai tarziu!

0 comments: