Thursday, April 23, 2009

MADE FOR SKATE | INTERVIU PENTRU CARTE



MADE FOR SKATE | INTERVIU PENTRU CARTE

NEWS:
Ati apucat sa rasfoiti Made for Skate la OGS? Pentru noi, fata de aceasta carte cu si despre incaltarile[si nu numai] care au facut istorie in skateboarding a aparut si un interviu in care cei doi autori, Daniel Schmid si Jochen Blümlein ne apropie de viziunea lor. In interviu gasiti raspunsuri la intrebari pe care inca nu le-ati pus. Via Sneakerfreaker.

De la ce vine "freaker"? [foto]


Recapitulare:
Made for Skate documenteaza despre evolutia tehnicilor de riding, a placilor de skate, a graficii si artei din jurul skateboardingului..evident despre footwear si tot ce face parte din dimensiunea skateboardingului.
Cartea practic pune zoom pe incaltarile din skateboarding asa cum apar in ochii celor care le-au purtat mentionand brandurile clasice precum Vans, Airwalk, Etnies, si Duffs. In plus vorbeste despre tehnica, functionalitate si protectie.
50 de ani de istorie fotografiati la superlativ.
O lucrare strans legata de Muzeul de Istorie a Skateboardingului din Stuttgart, Germania printre ale carei pagini dam si de personalitati precum Stacy Peralta, Lance Mountain, Tony Hawk, Rodney Mullen, Steve Caballero.

0 comments: