Thursday, April 16, 2009

CHART POLICE TOP 10 >> 16 Aprilie 2009



CHART POLICE | TOP 10 | 16 Aprilie 2009

Poll vot inchis! Big ups celor care au votat!
Voi continua sa tin acet top. In parte pentru ca reflecta savoarea momentului, ce ascultam ca si comunitate si ce ne reprezinta pe noi.
Comunitate poate fi intreaga planeta prin cei ce asculta dnb [si dnb / dubstep / hardcore], insa cu siguranta cei care voteaza sunt mai degraba de pe plan local. Poate fiindca 70% din limbajul blogului e filtrat prin limba materna.. None the less..va multumesc foarte mult pentru implicare!

Se pare ca batalia continua intre leaderii de chart, Noisia si Donny.
In masura egala de voturi, cele doua nume ar trebui sa imparta tronul, doar ca primul venit e si cel ramas.
Asadar primul loc le revine celor din Noisia cu piesa Stigma, urmati indeaproape de Donny cu Symptomless Coma. Apropo..stiati ca Donny va participa la maratonul londonez de luna aceasta? "I'm running the London Marathon this month! Sponsor me at www.justgiving.com/christopherdon. If you feel that you can spare a few pence, I would be very grateful indeed!"

Mergem mai departe la ultimul loc de pe podium, locul 3, cu un new entry si nu unul oarecare ci o piesa de dubstep: Caspa - Rat-A-Tat-Tat feat. MC Dynamite [blog player]. Era de asteptat pentru Caspa sa cucereasca si atentia noastra, cei care l-au prins live stiu cum e treaba. Piesa in sine e desprinsa de pe albumul de debut intitulat Everybody's Talking Nobody's Listening [mai multe detalii in articolul precedent despre album]. Un debut care marcheaza un teritoriu stabil pentru Caspa ca si sound, cumva ne asteptam de aici la multe alte explozii de hituri cu care va voi tine la curent. In concluzie, piesa suna bine iar efectul se resimte mai mult in ring.
Locul 4 este si el rezervat pentru dubstep in acest top: 16 bit - Chainsaw Caligraphy[blog player]. Se pare ca alternam soundurile si o facem cu gust specific noua. Dupa Noisia, Donny si Caspa avem 16 Bit, un new entry cu o piesa magnifica mai ales prin concept. We like it, and maybe we like it ruff.
Zardonic Feat. J Messinian-Policia au cazut doua locuri pana pe Locul 5, continuand sa ramana in Top 5. Po-li-ci-a!

Pe locul 6 intra Chase and Status ft. Plan B cu Pieces. In sfarsit intra in Top 10! Multumesc persoanei care a propus piesa! Buna alegere care nu mai are nevoie de nici o introducere. Imediat dupa vocalul induiosator din Pieces pe locul 7 cad cu doua locuri The Prodigy cu piesa Omen, un rmx semnat Noisia.
Chartul se apropie de sfarsit cu alte doua intrari pe dubstep semnate Bar 9 - Murda Sound si 16 Bit - In death car, intrari care ocupa locurile 8 si 9 dupa voturile voastre.
Chase & Status - Is It Worth It coboara pe ultimul loc, insa e important ca a reusit sa se mentina atata vreme. Se pare ca intr-adevar it worths.

Avem de asta data un top 10 dnb & dubstep, o fratie care tinde sa isi contopeasca granitele si mai mult, fiecare gen respectandu-si in continuare idenditatea.
Practic cele doua scene impartasesc foarte mult din atitudinea si pasiunea pentru bass iar castigatorii suntm noi, ascultatorii.

Pana pe 16 Mai o sa puteti vota noi propuneri si un nou top.

Astept propunerile voastre in continuare! Pentru a fi luate in calcul propunerile la zi va trebui sa le postati aici ca si comenturi.
Propunerile trebuie sa contina numele artistului si piesa.
Big ups!

0 comments: