Thursday, April 09, 2009

THE LONDON POLICE 10 YRS ANNIVERSARY




Cu ocazia aniversarii a 10 ani de The London Police, duoul de artisti expune noile lucrari chiar astazi in cadrul galeriei StolenSpace din Londra. Expozitia isi manifesta numele “10 Years On The Circle Line” prin intermediul fotografiilor, ilustratiilor, instalatiilor video si nu numai, anunta HypeBeast.
Dar mai corect ar fi sa patrundem pe larg in manifestul artistilor Chaz si Bob:
The London Police Manifesto
De stiut in primul rand faptul ca expresia rodului acestora ca manifest artistic e intrunchipata de linii si cercuri, cumva curat si expresiv, simplu dar complex.
The London Police a inceput atunci cand cei doi au onorat cu prezenta personajelor lor strazile Amsterdamului revitalizandu-le.

Personajele acestora binecunoscute ca "LADS" au devenit practic in scurt timp un simbol pentru oras.

In jurul lumii cu TLP

Din 2002 pana azi TLP a inceput sa isi trimita misionarii prin marile orase ale lumii astfel incat LADS-ii sunt prezenti mai pretutindeni. Mai exact din Londra pana in Manchester, Bruxel, Barcelona, Berlin, Munchen, Milano, Torino, Copenhaga, NY, LA..pana in Tokyo. Wweeeee! Poate intalnim si noi un Lad sau doi in calatoriile noastre.
Misionarul - London Policeman - vine si pleaca, insa mereu va fi cineva care sa imprastie vestea TLP prin stikere sau altfel.

"Never be scared. Don't be a hero." - The London Police

0 comments: