Sunday, April 05, 2009

ALBUM DE DEBUT - CASPA

SCENE
poster

CASPA - ALBUM DE DEBUT: Everybody's Talking Nobody's Listening

Album Tracklisting

01. Intro
02. Low Blow
03. The Takeover feat. MC Dynamite
04. Marmite
05. Riot Powder Intro feat. Rod Azlan
06. Riot Powder
07. Lon-Don City feat. Uncle Sam
08. The Terminator
09. Rat-A-Tat-Tat feat. MC Dynamite
10. Victoria's Secret feat. D1
11. I Beat My Robot
12. Disco Jaws feat. Beezy
13. Back To '93

Available pe Juno Download

Iata ca se apropie data lansarii albumului de debut al lui Caspa, intitulat subtil Everybody's Talking Nobody's Listening.
"Comunitatea mama" de dubstep adica scena britanica in care isi are radacinile mult apreciatul Caspa va fi cea in masura sa se si bucure de un party oficial de lansare expus de altfel pe flyerul de mai sus.
Desi data lansarii e preconizata ca fiind 27 Aprilie 2009, multi dintre noi am dat play deja pe trackuri fie ca vorbim despre pagina de myspace a autorului sau de Juno Download. [Evident ca intra in discutie si torenti sau alte surse de download, doar ca pentru cei ce prestam ca Dj e absolut necesar sa dam play in club pe ceva achizitionat si verificabil in acest sens.] Pe blog puteti asculta cat si vota una dintre piese: Rat-A-Tat-Tat feat. MC Dynamite.
Reviewurile sunt impartite in locuri precum DubstepForum.com , cumva de inteles multele perspective. Dar odata ce asculti albumul tu insuti cu siguranta esti cel mai in masura sa adaugi la procentajele pro sau contra.
Dropdread review:
Personal am alcatuit o schita simpla in care titlul Everybody's Talking Nobody's Listening justifica esenta albumului de debut al lui Caspa.
Pentru a te bucura de mesajul sau, o miscare de prima clasa ar fi un mic research in cadrul backgroundului artistic al producatorului rasarit de undeva dintre Leeds si Yorkshire, UK. Fabric[London] ofera o astfel de informatie intr-un interviu luat producatorilor Caspa&Rusko.
Faptul ca am auzit si noi mai bine de Caspa se datoreaza in mare parte tot arsenalului din dotarea masivului Fabric, London..multi inca mai tinem Fabric Live 37 semnat Caspa&Rusko pe iPod.
Evident ca pentru cei ce au avut parte mai des de seturile lui Caspa, fie in persoana sau prin inregistrarile diferitelor aparitii, acestia si-au marit si asteptarile mai ales cand vine vorba de albumul de debut; poate un nou sound, de ce nu ceva mega exploziv care sa dea pe spate toata scena reinventand-o. Pai bine, in "mica" parte am vrea o gura de Rai in fiecare zi, insa acest album e necesar sa consacre mai intai soundul lui Caspa incat sa asteptam o redefinire. Lay back 'n listen.
Daca aveti alte propuneri pentru Top 10, Caspa cu siguranta poate intra si cu o alta piesa..eventual Low Blow? :>

3 comments:

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
naoky said...

I Beat My Robot
Lon-Don City feat. Uncle Sam
Back To '93


top 3 best track's of album :D
LaRoux-In For The Kill (skreamix)
djcomplex-what the
djcomplex-perfect crime

alte piese for top gasesti aici ceva f interesant ;) http://www.myspace.com/good4nothinrecords

Sonic said...

"no sound in the world compares to this" :)) riot powder...sau praf de scandal ar fi geniala pt top