Thursday, March 26, 2009

KONKRETE JUNGLE ROMANIA

entertainment

JUNGLA DE BETON acum si in Romania!



KJ, pustiul junglist cu facepaint si freza afro-turistica va aparea si in Bucuresti impreuna cu mari nume ale scene jungle/dnb, in cadrul primului Konkrete Jungle Romania.

Jacky Murda a pus bazele proiectului Chopstick Dubplate in 1998, la scurt timp dupa achizitionarea propriei masini de manufacturat dubplates. Nefiind multumit de utilizarea tehnologiei existente, s-a gandit sa isi inscriptioneze muzica singur, deschizandu-si propriul studio si ajutand diversi artisti precum Double A, Twist, Jordan Dare sa isi inregistreze profesional ideile muzicale.


Demolition Man si-a inceput cariera muzicala la sfarsitul anilor 80, dar s-a facut cunoscut pe scena Jungle engleza in 1994, odata cu lansarea track-ului “Fire” featuring Terry T, devenit hit international.


via Feeder.ro

Iata ca ne intalnim in cadrul primului session de Konkrete Jungle in Romania!
Multumesc KJ pentru invitatie! Cred ca va fi o seara interesanta de jungle, ragga jungle si mash up-uri in ring.
Pentru mine o melancolie personala care prinde firul implinirii la un nivel mai inalt. Imi amintesc de 2005 pe cand promovam ragga jungle in Bucuresti si in tara pentru cele cateva zeci de oameni care digerau stilul. A fost un boom pentru cei prezenti cu urechea, insa, cu toate acestea.
De la invartit placi de la labeluri precum N2O, MadDem, faimosul Rewind-Records de unde inca mai rasare in camera de noiss din cand in cand Bad Man si pana la a pune in line up alaturi de Demolition Man si Jacky Murda..well.. one spark of thought came true.

E clar ca Dropdread va invarti pentru voi pe 3 Aprilie "varfurile" din colactia de ragga jungle, de unde nu vor lipsi nici impulsurile de drum&bass si dubstep. Si asta pentru ca febra noului nascut botezat Dubstep a atins cotele unui fenomen cu care si cei din Konkrete Jungle au fuzionat recent.

O prietenie intre stiluri, sound fara limite ..rich sound. "my sound".

0 comments: