Wednesday, March 18, 2009

DYLAN & ROBYN CHAOS SPRING 09 TOUR

NEWZ

ITS BANGIN!

therapy-tour-spring
DYLAN & ROBYN CHAOS au inceput turneul european iar lucrurile se petrec foarte bine! Am pus mana pe cateva poze intunecate din care am asamblat mai sus un mic preview. Puteti arunca o privire pe spatiul lui Robyn aici > myspace.com/robynchaos.
Pentru a lamuri inca odata aspectul cu Limewax, intr-adevar era in plan pentru revansa lipsei din TSB2 dar in nici un caz nu a fost confirmat pentru varianta finala. Neintelegerea a fost provocata de un post neoficial pe Last.fm care s-a promovat mai departe si pe Feeder.ro.
Intr-adevar neverificand postul de pe drumandbass.ro/prima pagina, ca urmare Limewax a ramas in discutie acolo mai mult timp pana la postarea pachetului media finalizat.
Pentru acest fapt singular imi cer scuze de confuzia creata si subliniez ca aceasta situatie il absolva pe Limewax de orice vina.
Pentru a nu se mai crea astfel de confuzii va rog sa comparati orice alt zvon/stire pe viitor cu informatia oficiala postata aici in cadrul blogului.
Intr-o nota optimista, dupa schimbarea subita a locatiei am compensat cu un pret accesibil in avans: 20ron.
Dropdread nu a semnat contract de longevitate cu nici o locatie si isi rezerva dreptul de a organiza in spatiile care respecta specificul evenimentelor. Acest fapt insemnanad ca Palatul Universul va asigura the dirty trashy looks Therapy style.
Nu va ingrijorati, capacitatea locatiei va permite accesul unui numar mare de terapeuti si pacienti, cam 1500 mai exact. Aveti grija sa nu va pierdeti pe holorile locatiei...arata cam asa>

We love the bass..we keep it underground. but we keep it massive!


ATENTIE!!!! A treia serie de bilete in avans a fost pusa astazi in vanzare. Nu mai e mult pana la sold out.

Respect the movement.

1 comments:

Cristina Elena said...

asha am o mica intrebare ... care am vazut ca nu a fost discutat in postul tau ...

dak exista vreo interdictie la persoanele sub 18 ani :| suntem mai multi si cativa sub 18 ... :)) shi nu vreau sai vad peafara

msi frumos.. astept raspuns