Wednesday, March 04, 2009

THERAPY SESSIONS BUCHAREST 3

entertainment
banner-terapie-SUS-blog
Therapy Sessions vine pentru a treia oara in Bucuresti sub colaborarea dintre Dropdread si Anger Management & Freak Recordings, de asta data intr-o locatie noua, therapy style: Palatul Universul.
Pentru a face o editie speciala, THERAPY SESSIONS BUCHAREST 3 ii aduce in prim plan pe fondatorii brandului, Dylan si Robyn Chaos incat sa putem vorbi de un subtitlu al editiei: The Freak Family Show.
Faptul ca Dylan este detinatorul labelului Freak Recordings si partener Tech Freak & Bastard Child vorbeste de la sine despre ce vom asculta in seara de 21 Martie 2009. De la "the lady of darkness", Robyn Chaos stim deja la ce sa ne asteptam ;)

DYLAN [UK/USA]
Labeluri: Freak, Tech Freak, Obscene, Bastard Child
Il gasiti pe: myspace, Freak Forum
dylan-freak
Dylan a crescut in spirit englez desi de cativa ani cocheteaza cu visul american, mai exact Philly, saloane de tatoo, masini de epoca si arhitectura gotica alternand in continuare intre placerile unui lifestyle extravagant. Devenit el insusi un "melting pot" cultural din care ne sunt servite cele mai obraznice si indraznete ritmuri de drum&bass, Dylan e mai degraba taticul noilor generatii de producatori si promoteri ai subgenului cunoscut ca darkstep. Un fel de rege peste Imperiul Freak Recordigs ale carui regate nocturne isi au cetatile sub titlul de Therapy Sessions prin toata lumea. Un tip ca el are nevoie de o regina pe masura, lady Robyn Chaos!

ROBYN CHAOS [USA / UK]
Labeluri: Freak, Tech Freak, Metalheadz, Outbreak
O gasiti pe: myspace, Anger
Robyn-Chaos
Robyn Chaos nu mai are nevoie de nici o descriere, numele "torturatei" artiste fiind "manjit" pe afisele de Therapy Sessions din intreaga lume. A pornit la drum cu Faith in Chaos, proiect care ii implica atat pe sotul si partenerul Dylan, cat si pe B Key si alti artisti Freak / TechFreak, un proiect indraznet de drum&bass care a dus mai departe limitele curentului ca si concept. Practic primii pasi catre T.S. Odata cu infiintarea sesiunilor de terapie alaturi de Dylan, Robyn a inceput sa menegerizeze miscarea prin propria agentie, Anger Management care astazi promoveaza artisti precum Dylan, Tech Itch, Limewax, The Panacea, SPL, Current Value, Bkey, Unknown Error, Phace, Misanthrop, Audio, Donny, C4C, Enduser si multi altii.

Dylan-RobynDylan & Robyn sau Bonnie & Clyde ? :)

4 THERAPY SUB LOGO
Therapy Sessions - "Demented Beats For Disturbed Minds"
In 2003, in estul indepartat al Londrei avea sa rasara un nou camin pentru preferatii ritmurilor mai grele din DNB ca raspuns al nevoii de diversitate. Cu un mesaj pacifist de indemnare la vindecarea fata de ritmul comun al societatii Therapy Sessions nu facea altceva decat sa echilibreze spectrul muzical din Drum and Bass intr-o maniera curata si corecta. Din 2003 si pana astazi, TS a marcat rezidente in majoritatea capitalelor lumii, din state pana in Asia, Europa si Australia scotand din cuptorul bine pregatit, artisti precum Dylan, Technical Itch, Loxy, Ink, Limewax, Skitty, SPL, Raiden, Bkey, Unknown Error si alti reprezentanti aflati sub managementul Anger.
Serile de terapie mai cuprind si oaspeti de top din UK printre care Andy C, Bailey, Goldie, Pendulum, Red One, Storm si Trace sau Dj de talie internationala precum Concord Dawn, Counterstrike, Dieselboy, Evol Intent, Hive, Mason, John Rolodex, Gein si MC Armanni, Jakes, Messinian, Manikular, Stirlin, System si multi altii!

Seara va avea un suport romanesc bine conturat:
DROPDREAD
C9H13NO3
WEIRDO
CREEP
KATALEPSYS
MOLOH

Biletele in avans la 20ron se gasesc in cadrul magazinului Ollie Gang Shop, Bucuresti [Str. Blanari, 21].
Grabiti-va, biletele in avans sunt in numar limitat!
La intrare 30ron.

Bass on!

Detalii despre locatie:

Palatul Universul este situat intr-o zona ultracentrala, mai exact in zona Parcului Cismigiu [vezi harta].
Este o locatie potrivita pentru Therapy Sessions datorita lookului trashy de hala industriala.
Capacitatea se invarte in jurul a 1500 de persoane, nu va faceti griji ca nu veti incapea in numar mare, dar in acelasi timp locatia pastreaza un aer intim datorita modului in care este construita.
Mai multe veti descoperi in seara de 21 Martie.
Nu uitati, we need therapy!

HARTA
harta-eveniment


CALENDAR de PRIMAVARA THERAPY TESSIONS > DYLAN & ROBYN CHAOS
download

PARTENERI THERAPY SESSIONS:
logosigbannerfinal
supportsignew

12 comments:

Anonymous said...

parca trebuia sa vina si Limewax 8-|
de data asta dc nu poate?

Anonymous said...

Eu citisem ca miercuri (04) e prima zi de cumparare a biletelor am fost pana la ollie si teapa imi zice saptamana viitoare...

Dropdread aka Silvia Black said...

Imi cer scuze pentru modificarea subita, biletele vor fi puse in vanzare saptamana aceasta. Ele exista deja, doar ca nu este etic sa le pun inaintea anuntarii locatiei [care mai sta putin in stand by, respectiv maxim o zi, doua].
Va multumesc pentru intelegere. Stati pe-aproape pentru noutati.

Anonymous said...

eh, trage chiulu iar...si lipseste nemotivat ca si data trecuta.
dar locatia...adica nu era de la sine inteles ca va fi Arenele Romane? sau...daca nu arene...dc? :((

Dropdread aka Silvia Black said...

Limewax VA FI si daca nu cu aceasta ocazie atunci intr-un eveniment separat alaturi de un alt nume din wishlist, nu va faceti griji.
Cat despre locatie..as vrea sa pot bate din palme si sa fie totul stabilit, dar nu e chiar atat de simplu se pare. Eforturile sunt uneori colosale..
:) tineti pumnii

Anonymous said...

Sorry, stiu ca mai toate eventurile organizate de tine au avut loc la Arene; ma rog, cele la care am putut ajunge, :D, si de aceea nu mi-am dat seama de eforturile care le depui pt a pastra aceasta locatie :)
Sorry once again

Anonymous said...

Locatia va fi dezvaluita odata cu afiul saptamana aceasta.
Biletele in avans la 20ron vor fi puse in vanzare odata cu finalizarea anuntului.

Sau

Biletele in avans in numar limitat la 20ron @ Ollie Gang Shop[Blanari 21] s-au pus in vanzare. Flyer si fullpost pe drum. Inca putina rabdare, va multumesc mult!

Pana la urma biletele se gasesc de azi 09 Martie la Ollie Gang shop sau nu ca tare n-as vrea sa mai fac un alt drum de pomana?!

Anonymous said...

asa..deci...limewax asta e un figurant .. :-? dacat sa-l chemi pe el mai bine il chemai pe... cooh..era mai tare smecheria..dar...poate la urmatorul:D

Dropdread aka Silvia Black said...

Gata...astazi vin anunturile..sa facem terapie!

Cu Limewax va fi un event special, cred ca asta trebuia de la inceput.. ;)

@Hesus : da, in Ollie s-au pus deja biletele la 20ron.


..multa sanatate sa fie!

Anonymous said...

Limesuckz

search said...

limewax pute :))

search said...

limewax pute! :))