Thursday, March 05, 2009

ECHIPAMENT

EQUIPMENT

Stanton
SCS.3D Control Surface

71199
SCS.3D (aka "DaScratch") a fost lansat acum cateva luni de catre Stanton.
Turntablelab pune la dispozitie "piesa" sub un discount substantial, click.

Atat websiteul producatorului cat si pagina oficiala StantonDj ofera o perspectiva acceptabila asupra produsului, dar, evident ca numai dupa ce il testezi in persoana iti poti permite sa declari ceva cu siguranta.
Gadget sau piesa de echipament?


Ca si gadget, prin tehnologia "StanTouch", DaScratch poate fi folosit singur in sensul ca permite manipularea unui complex de miscari "touch-pad style". Fiind dotat cu un magnet lateral, doua piese DaScratch pot fi alipite incat sa lase mai mult loc creativitatii. Prin filtrul unei banci de sunete si treburile pot lua amploare.
Cu siguranta, un prim hint ar fi pentru Djii de electro/techno new school din cate am vazut in filmuletele demonstrative de pe youtube.
Exemplu:


Ca si piesa de echipament, DaScratch ii permite unui dj profesionist sa condimenteze tehnica de care dispune deja, altfel creste riscul de asemanare cu un kaoss pad care nu face mai mult decat sa imprastie cu noiz digital peste calitatea sunetului atunci cand nu este folosit cum trebuie.

"DaScratch" poate fi numit un controler "revolutionar" daca este legat dupa cum descrie menu-ul. Aranjamentul minim la care poate fi conectat sunt softuri precum Traktor Pro, Ableton sau Serato. Trebuie sa dispuneti in acest caz de un computer/laptop.

Lista de set up-uri poate continua si sunt sigura ca folosit cum trebuie, dupa mult antrenament, poate deveni un adevarat performance; nu ma indoiesc.

Sursa Turntablelab.com

0 comments: