Friday, November 27, 2009

[video] Dubstep Police V.02 Video

Dubstep Police V.02 from Andrei Vladescu on Vimeo.


Dubstep Police V.02 | momente
video by Andrei Vladescu

Inca odata shouts tuturor celor care s-au implicat pentru ca lucrurile sa mearga bine - loveness: teamul de prieteni Uite&Naoky, Nimeni, Sergiu, Fish, Ana, Ergo&Alexandra[Blupa], Tehash[da man], nu in ultimul rand No Schlafen - cei fara de care nu s-ar fi intamplat nimic de asta data, multe multumiri! Evident ca lista trece pe la invitati, shouts Silent Strike & Deliric1, ..mai puneti glont de-argint pe teava pentru diavoli si cu alte ocazii ca si noi avem destui :D, shouts nocs, prietenilor cu pozele: Drae, Helios si din nou Blupa.
Special thanks merg catre Ollie Gang Shop si Carhartt!- Alaturi de Dropdread de aproape doi ani si mai departe! Respect in directia asta pentru cei care livreaza calitate strazii si petrecaretilor, bine ca ne gasim mai usor intre noi cand purtam o "eticheta" cu ce ne reprezinta..asta e partea buna.
Credeti ca e gata? La ce team am avut la proiectii, e greu de omis: shouts upperCUT&MisterX love&thanks, Mark..great job&love, Nick!
Evident shouts English pentru filming&montaj, shouts tuturor prietenilor, simpaticilor, melomanilor si celor prezenti; a fost Dubstep Police v02.

0 comments: