Thursday, November 12, 2009

[reminder] WE | DUBSTEP POLICE v02!


DROPDREAD prezinta DUBSTEP POLICE v02
Azi, 13 Noiembrie @ Palatul Universul
Powered by Carhartt si Ollie Gang Shop!

Happy hardcore dubstep! Good vibes

Edit:
Astazi este Vineri 13, o data pe care se discuta cea de-a doua editie Dubstep Police by Dropdread.
De-a lungul preproductiei anumite date s-au modificat pana la aceasta formula in line up. Tot astazi veti calca intr-un nou "Univers". Unul cu 18kw[Dynacord], lasere, stroboscoape, lumini si proiectii. Evident, mai pastram din mister pentru ca asta seara sa descoperiti chiar voi noul wonderland.
Surprizele pe plan muzical s-au reconfigurat si ele. Vom avea cteva prezente de calibru:

"Pune glont de argint pe teava pentru diavolii astia"


Seara va fi deschisa de catre NOCS si Dropdread, insa spectacolul muzical propriu-zis va incepe cu live actul semnat de Silent Strike. Protagonistul roman va avea doi oaspeti surpriza..asta daca mai este 50%surpriza avand in vedere clipul de mai sus.

Actul va urca progresiv pana la pasii de dub, insa vibratiile vor umple locul pana la sfarsit, garantat o gura de Rai.

Joker & MC Nomad vor accelera simfonia atat de la pupitru cat si din microfon. Numai buna fuziunea cu spectacolul de lumini pus la cale.

Dupa mult dubbing si good vibes, mult heavy feeling/synth rotation intram in spectrul hardcore al dubstepului pentru un show cu alte emotii: Alphamale Primates[!Borgore + Tomba! ]- straight out from Tel-Aviv - That's all there is to it!!!

Locatia lasa mult spatiu de comunicare, avantajeaza factorul social - iar pentru fumatorii mai grei exista chiar si separeu. Nu va veti pierde printre coridoare prea mult, insa puteti sa va lasati inghititi de atmosfera unui spatiu industrial, raw, cu feeling autentic fata de ce vrea sa insemne asta. Asteptati-va la mult BASS. In primul si-n primul rand!
Happy hardcore dubstep. Ne pregatim sufleteste, loveness!

0 comments: