Thursday, November 19, 2009

[photo] PARTY RECAP | DUBSTEP POLICE V02


















DUBSTEP POLICE V02 | PHOTO GALLERY
Fotos by: Blupa, Drae, Helios [props!]
party recap

A fost Dubstep Police v02!
I-am ascultat in prima auditie pe Joker & MC Nomad, 50% din Alphamale Primates[Tomba] si mai ales Silent Strike cu un live act. Deliric1 a pus pe teava lirica de-ncins spirite demonstrand ce inseamna un adevarat statut de MC.
Borgore isi exprima parerea de rau pentru faptul ca nu a trecut de aeroport din cauza unor extra-acte lipsa [noroc cu pasaportul european al lui Tomba care spera ca a compensat cu ritmurile > feedback pentru setul sau pe myspace.com/tombastep]. Borgore spera sa se aranjeze treburile in curand pentru ravagii sonore la Bucuresti, insa ne exprimam impreuna parerile de rau inca odata fata de cei car au venit special sa-l asculte pe el. Data viitoare cu siguranta va ateriza ca invitat surpriza pentru a nu repeta tam-tamul ;).
Oricum ar fi ii puteti lasa shouts pe myspace.com/borgore.
Muzical am avut dubstep, live act si lirica-delirica; a fost Dubstep Police v02, in cel mai wicked trashy industrial place ever. Ceva care sa aminteasca de raveurile din '90, un ceva pentru cei care vor ceva autentic si diferit fata de club. Offside, datorita grabei si turnurii de situatie de pe ultima suta de metri - petrecerea initial trebuia sa aiba loc la etaj - locatia propriu-zisa a suferit cateva minusuri pe care le va recupara la o editie viitoare. Un bar pe gust, garderoba, eco toiuri si mai multe semne cu: ACCESS DENIED/bodyguarzi.
Multe multumiri celor care AU SIMTIT MUZICA si au apreciat eforturile locului, efectele vizuale[big big big ups Vjs upperCUT & Misterx!] si valul sonor, celor care sunt intr-un loc pentru ca stiu de ce si ce e important intr-o seara de weekend in oras. Propa Thanks, much Love for the real-true-bass-headz!

Dubstep Police v03/2010 anunta un nume mult asteptat. Urmeaza si un montaj v02 > Rispekts!

0 comments: