Monday, September 08, 2008

THERAPY SESSIONS, la editia a doua - intro

VINILDESIGN-1

Ne vom revedea in cadrul celei de-a doua editii de terapie, unde va vor analiza de asta data, PHD doctors: Limewax, Counterstrike si Vengeanze. Voi oferi si eu consultatii alaturi de ceilalti asistenti: Weirdo si C9H13NO3. Spre deliciul nostru se pastreaza locatia: Arenele Romane.

1040640470_l

Doctorant in cadrul Universitatii Freak Recordings cu specializarea pe Darkstep, Limewax a devenit in scurt timp unul dintre cei mai apreciati terapeuti ai momentului. A scris si cateva carti in domeniu lansand noi teorii si dezbatand problematica unui stil de viata bulversat in workshopurile nocturne ale multor capitale, dar sa ii ascultam introducerea in propria psihologie:
LIMEWAX: "Sunt Anokhin aka Limewax, m-am nascut in Kamjanetz Oodolski - Ukraina in 1988 dar am locuit in Kiev - Ukraina. M-am mutat in Olanda in 1999...sunt un dj-producer Sexy si produc drum&bass pentru labeluri ca Freak, Tech Itch, Obscene, Tech Freak, Bastard Child, Avalanche, Algorythm si Sinuous Recordings. Albumul meu de debut se numeste "Cicatrici la Orizont", lansat in 2007 pentru Tech Freak Recordings iar anul acesta mi-am lansat propriul label numil L/B Recordings. Imi petrec viata calatorind prin toata lumea ca dj, actualmente rezident al legendarului Therapy Sessions, din Europa pana in America, Australia, Noua Zeelanda, Japonia, Russia etc. [..]"
Este clar ca Limewax a vindecat multe spirite torturate de gradele cotidianului , clima si coordonate geografice, Oprah si AK47.
See you soon, Limey!
Email:robyn@angeruk.net or visit www.angeruk.net for bookings;
Limewax MP3 Downloads Available Exclusively At Freak MP3 Digital :

l_d92f094c85316061620eb2e606a48757

.. COUNTERSTRIKE, binecunoscuti ca Animal Chain si 500 Mills sunt activi pe meleagurile dnb-ului inca de la mijlocul anilor '90..sweet smell of the nineties [rave,techno,hip-hop si curcubeu fosforescent]. Produc impreuna din 1998 avand deja o numaratoare de releasuri care intrece degetele membrelor noastre, mai exact 40 bucati de 12"-uri, in cadrul unor labeluri precum Moving Shadow, Obscene, Human, Algorythm Recordings, totul prin amprenta proprie. Cam asa suna biografia baietilor de pana acum..putin neupdatata pe myspace-ul lor avand in vedere ca albumul de debut "Insubordination a fost lansat deja in 3 faze.
Dar sa va pregatiti bine pentru terapie. Counter o sa Strike rite back at ya din toate unghiurile cu unele dintre cele mai noi tehnici de recuperare psihica. Evident, music heals us all..otherwise we would have been dead long time ago, peeps..no need to say more.
muchas respect, to these beloved counterstrike fans!

l_37cd0553cd5db0b70f4366643109361f
Pe Vengeanze il gasiti in Spania, mai exact Sevilla desi de meserie nu e barbier ci mai degraba dj/producer de drum&bass, cumva unul dintre cei mai rafinati producatori de sunet technoid aflat in viata - la fel de vanat de fete si respectat de baieti.
A facut destule furori in Spania si peste hotare, dar mai ales la carma unui elicopter, traictorie sigura pe plan profesional [verificati-i spatiul pentru poze, aviz domnisoarelor ;] De mentionat faptul ca lucreaza cu oameni precum The Sect, Cooh, Zardonic, Sunchase si nu in ultimul rand Raiden iar lista continua.. Ce Trebuie pus in lumina este noul proiect alaturi de Proket, un proiect curajos, plin de membrana si tensiune arterialo-tehnoida; proiectul se numeste Schranz&bass si imbina elementele de techno drum&bass de impact industrial cu masura divina de bass drops.
Fernando aka Vengeanze va asteapta printre terapeuti pe 18 Octombrie. God bless us all...we need it.

0 comments: