Monday, September 08, 2008

Konspirator & Mocks at Dj Hype & MC Daddy Earl show

konspirator_1
Konspirator [Martin Popov,23] este unul dintre cei mai semnificativi Dj din scena bulgara de drum&bass, desi fara falsa modestie imi permit sa adaug faptul ca fara el, treburile nu ar fi ajuns la nivelul inalt la care sunt acum. Cunostintele sale in muzica si-au extins inca din copilarie aria de cuprindere urmand mai tarziu sa isi descopere adevarata identitate in drumandbass; era clar ca un spirit puternic sa-si iasa din matca in forta si sa cuprinda Sofia in numai cativa ani, chiar daca nu a prins radacini acolo.
Anul 1999, un an de o conotatie numerologica deosebita avea sa marcheze initierea sa in arta imbinarii ritmurilor de tobe si bass aratandu-i-se scenei locale doi ani mai tarziu, total pregatit sa absoarba si sa ofere in forta. De-atunci lucrurile au insemnat in viata sa numai Evolutie; o evolutie benefica lui si celor din jurul sau. Specificul artei sale expresive consta intr-un marcant ambient efervescent de ritmuri, mult bass si sound tehnoid peste care trebuie neaparat sa curga vocaluri de ragga acoperind latura de mesaj cu success. Dintr-un Dj intr-un adevarat performer, Konspirator este preferinta de top a publicului bulgar. Setea de a oferi avea sa fie completata de munca de promoter: "Martin e un adevarat workoholic" - declara apropiati de-ai sai..Dar a reprezentat reteta de success pentru ca Bulgaria sa atarne pe harta Europei in stil clasic.
Actualmente activitatile au luat amploare catre un record label, HMSU, unde sunt promovati componentii crew-ului, unul dintre ei fiind Cooh-steaua polara a productiei de drumandbass locale dar si cu o raza de strabatere pe plan international.
Marea noastra placere e de a-l mai avea alaturi de noi inca o data anul acesta, dupa ce ne-am revazut la Drum&Bass White 003 [Dj Clipz&SP:MC].

Mixul il gasiti localizat >aici<


mocks-2

Mocks (aka Dimo Panguelov) este unul dintre cei mai recenti membri H.M.S.U.
Backgroundul sau cultural este unul mai divers, parte fiind timpul petrecut in afara granitelor Bulgariei. Crescut cu ritmuri de gabba, hardcore, hip-hop si funk, apetitul avea sa isi gaseasca finalitate in drum&bass. Pana sa se reintoarca in tara, HMSU isi incepuse misiunea, acum insa, formula tinde sa fie mult mai completa. Seturile sale devin un remake total fata de ceea ce are in case; un stil complex care aduce cu un show live, plin de noutate, desi stilul sau aminteste de expresia "back in the dayz".
"Misiunea mea principala e sa le redau ascultatorilor prin stilul meu ceea ce nu au mai simtit de mult, sentimentul pe care numai old-school-ul poate sa il ofere. E un amalgam de sentimente cateodata atat de opuse dar atat de echilibrate! Cred ca muzica se misca intr-o directie cu totul noua decat pana acum si sper ca intr-o buna zi sa pot crea drum&bass in stilul meu old-school".

0 comments: