Friday, September 19, 2008

"SUBWAY GIGOLOS"

expo bucharest business

Kollector Gallery si Ollie Gang Shop impreuna cu BucharestBusiness.ro prezinta expozitia de fotografie "SUBWAY GIGOLOS".

Opening
19:00 / 20.08.2008
Ollie Gang Shop & Kollector Gallery
str.Blanari nr.21 (vis-a-vis de Club A)

DJ's in the house
MR.DISKO (Saveorcancel)
UBIC (Saveorcancel)

Curator: Ciprian Dicu


BUCHARESTBUSINESS.RO este singurul site din Romania care documenteaza sistematic si atent fenomenul graffiti. De la pereti, la metrouri, de la stickere la stenciluri, acesta contine lucrari ale unor artisti deja consacrati in acest domeniu. Calitatea ireprosabila a lucrarilor selectate este determinantul principal al prezentei lor pe site, politica site-ului fiind stricta in ceea ce priveste acest aspect.
Pornit in 2005 de catre ERGO (si in prezent apartinandu-i tot lui), site-ul reprezinta un punct de reper atat pentru writerii romani, cat si pentru cei straini, care vin in Bucuresti special pentru a desena pe metrouri. Expozitia de fotografie “SUBWAY GIGOLOS” constituie versiunea "de galerie" a fotografiilor de pe site si se adreseaza atat cunoscatorilor cat si publicului care nu vede in fenomenul graffitti mai mult decat “o mazgalitura”. Aceasta este axata mai mult pe proces si produsul intermediar decat pe produsul finit, continand fotografii  si secvente video din timpul actiunilor propriu-zise cat si interviuri.


"SUBWAY GIGOLOS" - BucharestBusiness.ro
(fotografie/video)

Expozitia se desfasoara in perioada:
20.09.08 - 19.10.08



Ollie Gang Shop & Kollector Gallery
str. Blanari nr.21 (Blanari/Lipscani Gang)
Ciprian Dicu
tel. +40 726 083 355
Luni - Sambata: 11:00 - 20:00
Duminica : inchis

0 comments: