Friday, November 21, 2008

JFB & D Kay update

ayeahhh
flyerspate

Seara de 5 Decembrie va fi deschisa de catre Phoneme[Koalition/Galati] cu un set de breakbeat antrenant pentru ca stiu ca va era dor de asa ceva!

Phoneme va pune prima placa pe turntable intre 22 si 22:30 asa ca portile se vor deschide mai devreme pentru a ne asigura ca nu pierdeti nimic. Be there!


Deschiderea serii continua cu Dropdread si am incredere ca voi face o treaba buna.. sau mai bine zis trebuie! avand in vedere ca dupa mine urmeaza mighty JFB.
Dragostea va continua in ring pe ritmuri de scratch, beatjugglin' si alte numere magice din programul dedicat Bucurestiului marked JFB>> 1 man army!

D Kay ne va ridica inca odata spiritele in arene, mult respect!

Inchiderea serii va fi realizata de Freeman pe care nu l-am mai ascultat de ceva vreme, dar o sa mearga la suflet..am eu o presimtire.

Fiti siguri ca programul va fi intrerupt de Killer intr-unul dintre cele mai placute surprinzatoare moduri. Beatbox scurt si la obiect. un dialog intre sunete.

Pe scurt:
*fiecare dj va incepe la orele mentionate in dreptul sau
22-22:30>> PHONEME
23:45>> DROPDREAD
01:00>> JFB
02:30>> D KAY
04:00>> FREEMAN

05:30>> END

Audio si Vizual, doua concepte care vor merge mana in mana de-acum inainte intr-o frumoasa colaborare cu Vj Flowerstepper din Deva.


Amintesc faptul ca evenimentul se intampla la Arenele Romane in cadrul unui cort special. Puteti sa va puneti outfituri de vara - muzica si atmosfera va vor pune si mai mult pe jar! Lets scream for FUN!

Mergeti la Ollie Gang Shop pentru bilete in avans la 25ron! Mai ales ca de data asta fiecare se alege pe langa bilet si cu o reducere de 20% la shoez. ;) in exclusivitate!

\m/ultumiri Sorina, Yemen si Tehas pentru grafica!

1 comments:

Vlad Gabriela - Maria said...

GENIAL flyerul!!!! awsomeness xoxo