Saturday, July 25, 2009

[scene] D&BA Awards 2009



D&BA Awards 2009
breakbeat.co.uk/awards

Drum&Bass Arena a anuntat cele 5 nominalizari pentru fiecare categorie, atentie, nominalizari votate de public din intreaga lume.

It’s been 15 years in the making, now for the first time D&BA invites you, a truly global Drum&Bass community to come together and vote for those who deserve to be rewarded.


Care mai exact sunt schimbarile fata de anul trecut?

BEST DJ: ANDY C, FABIO, FRICTION, HYPE, SPOR

Iata ca ascensiunea lui Spor a fost una dubla. Desi apreciat in primul rand ca producator se pare ca publicul a fost fermecat si de skillurile sale ca Dj[sau de prezenta scenica]. O mare surpriza pentru categoria Best Dj care pana acum oscila intre veterani ca Andy C, Hype si Friction. Avand in vedere ca anul acesta Hype sarbatoreste 20 de ani de cariera, creste si suspansul la aceasta categorie.

BEST MC: EKSMAN, FUNSTA, GQ, SKIBADEE, SP:MC

SP:MC, un personaj cheie in roasterul ESP Agency a fost cat se poate de "pe val" in ultima vreme. Numele celorlaltor nominalizati au avut si ele parte de ecou ceea ce face ca lucrurile sa se incinga putin..

BEST PRODUCER: CHASE & STATUS, HIGH CONTRAST, ORIGINAL SIN, SPOR, SUB FOCUS

Un sir impresionant de nominalizari la categoria Best Producer. Ma astept ca punctul de congruenta al voturilor sa surprinda si aici, mai ales cu buzzul creat de mult laudatul Original Sin. Si acum raspundeti: cine a dat "more than a lot" va primi un re-award pentru asta?

BEST SINGLE:CHASE & STATUS (FEAT. PLAN B) – ‘PIECES’ (RAM RECORDS), NERO – ‘ACT LIKE YOU KNOW’ (BREAKBEAT KAOS), NOISIA – ‘STIGMA’ (VISION), SPOR – ‘AZTEC’ (SHOGUN AUDIO), SUB FOCUS – ‘ROCK IT’ (RAM RECORDS)

Aici ar fi cazul de multi-awards, cel putin pentru doua singleuri din aceasta lista.

BEST ALBUM: BREAK - SYMMETRY (SYMMETRY RECORDINGS), CHASE & STATUS - MORE THAN ALOT (RAM RECORDS), ED RUSH & OPTICAL - TRAVEL THE GALAXY (VIRUS RECORDINGS), LYNX & KEMO – THE RAW TRUTH (SOUL:R), VARIOUS - SICK MUSIC (HOSPITAL RECORDS)

Distinct, clar si sigur, indubitabil stim cine va castiga. Si daca nu la Best Dj, atunci labelul sau va numara printre titluri macar unul, aici. Sau? Oricum, Sincere felicitari producatorilor enuntati mai sus pentru aceste albume care suna intr-un mare fel.

BEST LABEL: GANJA RECORDS, HOSPITAL RECORDS, RAM RECORDS, PLAYAZ, SHOGUN AUDIO


BEST NEWCOMER DJ: DIRTYPHONICS, DJ A.M.C, ORIGINAL SIN, SIGMA, TAXMAN


BEST NEWCOMER MC: EVIL B, HARRY SHOTTA, HERBZIE, KEMO, TONN PIPER

Desi Kemo ar parea cel mai activ dintre toti newcomerii enuntati, nu uitati ca la vot se prezinta publicul din intreaga lume.

BEST NEWCOMER PRODUCER: DIRTYPHONICS, MISTABISHI, NETSKY, ORIGINAL SIN, TAXMAN

Nu sunt chiar atat de newcomeri, dar suna cu totii bine. Hold tight.

BEST EVENT: HOSPITALITY, INNOVATION, ONE NATION, RAM, RANDOM CONCEPT

Sa fie Random Concept? Hospitality? Sau poate legendarul One Nation? Publicul de peste granite va vota cu mai multa certitudine.

BEST PROMOTER: HOSPITALITY @ MATTER, INNOVATION IN THE SUN, PIRATE STATION (RUSSIA), RAM @ MATTER, THERAPY SESSIONS
HALL OF FAME

Cei mai apreciati promoteri vor primi ce li se cuvine. Aprecierile noastre catre toate labelurile enuntate aici, in special pentru Therapy Sessions!

Gata cu nominalizarile, sa trecem la vot!


DRUM&BASS ARENA IS GIVING YOU, THE GLOBAL COMMUNITY, THE CHANCE TO REWARD THOSE WHO DESERVE IT.
breakbeat.co.uk/awards

0 comments: