Monday, October 27, 2008

Foto: Therapy Sessions Bucharest 2

final-fucking-project2
A fost Therapy Sessions Bucharest 2.
Incep cu multumirile pe care le trimit cu caldura celor prezenti la acest event. Nice one!
all-in-all
Am avut un weekend aglomerat in jurul datei de 18 Octombrie: un festival de muzica electronica si cel mai "ca la carte", marca TMBase, in timp ce pe cetatile undergroundului electronic din capitala s-au proiectat lucrarile unor terapeuti din cadrul "Universitatii de inalte studii psiho-motorii-neuro-re'active", Therapy Sessions.
Se intampla si ne cuprinde si pe noi, indeajuns incat sa ramana semne vizibile pe figura scenei presarate de o diversitate versatila inca; dar se subintelege.
cumva..
Pentru ca fata de americani, nemti, englezi si japonezi noi nu le-am vazut pe toate [social system s suckers&lovers], avem privilegiul de a ne bucura mai tarziu de ceea ce altii au initiat si semi epuizat. *smile*

E si normal sa fie putina nesiguranta acolo unde orice stil este preluat si transformat in miscare locala.

incat..
Pozitionarea sa corecta in planul consumerist necesita o informare pozitiva din partea unor persoane competente, promovarea fiind mijlocul cheie de dispersare a informatiei.
Poate parea o joaca dintr-un unghi amatoricesc [una e in viata reala si alta e pe forumuri] dar se ajunge oricum la aceeasi poveste:There's no Star without a masterhand behind doin' all the work in order to make it shine
Asa ca big ups to all bringin on the real style!!

Am incheiat o noua runda - pe 2008 - in cadrul Arenelor Romane, where the bass was @ its place, and the gang dropped the headbang like the things ran outta hand.
Muzica grea aduce si incidente dar la urma raman boabele de efervescenta care mai infloresc in flashuri mult timp dupa event.
Publicul merita un 10.
Dropdread presented..
much love to the growin' fam,

Noi ne-am simtit bine!
Photos:
IMG_3157

IMG_2969

Vengeanze @ Therapy sessions Bucharest 2
Vengeanze s-a facut remarcat printr-un set complet; chiar complet. O sa il intalnim inca o data pe 27 Decembrie alaturi de Panacea, fiindca amandoi ne-au impresionat si pare alegerea voita pentru sarbatoarea de dupa Craciun: Black&White Rewind Party.

CS-WEIRDO-MCLEON-C9H13NO3
Counterstrike fiind reprezentat asta data de Justin a fost manifestul darkostepic mult asteptat de public. Nici producatorii nostri Weirdo si C9H13NO3 nu au fost mai prejos, atat Justin cat Si Fernando[Vengeanze] aratandu-si interesul si aprecierea pozitiva fata de creatiile baietilor nostri. Munca aduce recompensa; mult spor, Adi & Liviu!

IMG_2926

MC-LEON-@-THERAPY-SESSIONS-BUCHAREST-2
MC Leon sau revelatia din ultima perioada pe plan local, a dat nastere unei colaborari simpatice cu Weirdo si C9H13NO3. Noua ne-a placut, ne-a facut sa dam din toate oasele..numai de bine!

IMG_2937


IMG_2868

IMG_3215

IMG_2837

IMG_2939

IMG_3092

IMG_3187

IMG_2849

IMG_3025

IMG_3194

IMG_3227

IMG_3219

continuare poze >aici<
mai multe poze pe SoFresh.ro


1Luv!

Multumiri partenerilor media + SapteSeri, Ursus & OLLIE GANG SHOP-the street suppliers bangin' in the game!

0 comments: