Tuesday, September 29, 2009

[party] Hallo'Bass Junkies | Vengeanze & Dub Elements


Dropdread prezinta:
Hallo'Bass Junkies aka "bassism spanish technoid invasion" | Vengeanze & Dub Elements + Oli Benet
31 Oct. Suburbia, Bucuresti
Dub Elements: www.myspace.com/dubelements
Vengeanze: www.myspace.com/vengeanze
Oli Benet: www.myspace.com/olibenet
FreqAx: www.myspace.com/freqax

Dropdread : www.myspace.com/dropdread / www.myspace.com/dropdreadnb
Visuals by Vj Stav: www.facebook.com/stavbitton


Nu stiu cum ati petrecut anul trecut de halloween, dar anul acesta sper sa ramanem cu amintiri sau cel putin cu o seara de party reusita.
De aceea Sambata pe 31 Octombrie am hotarat sa facem ceva exclusiv sau macar sa incercam sa ne strangem pe un decor in sfarsit mai de halloween-clubbin'. Alegeti voi cat de clasic sau cat de hero-latex, zombie-barbie, fun-gun sa fie outfitul.
De restul ne ocupam noi. Adica de club, muzica si alte surprize.
Nu are cum sa fie ca pana acum, in primul rand din cauza invitatilor Vengeanze si Dub Elements pe care personal ii asteptam in ordinea asta de pe la inceputul anului. Una dintre surprize deja e dezvaluita: Oli Benet[Rollplayerz, Spania] vine din nou. Ceea ce ma face sa subliniez undeva central:

Hallo'Bass Junkies aka "spanish bassism technoid invasion"


Suportul romanesc este asigurat de FreqAx si Dropdread. Si daca mai punem la socoteala noile proiecte FreqAx si ce inseamna FreqAx pentru noi, atunci stiti ca avem de fapt 4 headlineri.

Fiindca e halloween, pardon..hallobass..chiar va rugam sa intrati pe film si sa va dezlantuiti imaginatia cu un trashed out outfit. Umbla zvonul ca cei de la Clockwork Orange vin deghizati in Vengeanze si Dub Elements...Batman a sunat ca o sa vina direct din carciuma iar Catwoman de la catfight.
Si fiindca avem un lineup asa de phat,

Party Start: h22:00 / Intrare:20ron toata noaptea



SPOTLIGHT: VENGEANZE aka VENGANZA
Offkey/Habit/Prspct/Melting Pot/FutureSickness
www.myspace.com/vengeanze

Aminteam de influientele care vor lua cu asalt Hallo'Bass Junkies, Sambata 31 Octombrie fix de halloween @ Suburbia. Daca Dub Elements vor strecura mult breaks de calitate printre selectiile de drum&bass, ei bine Fernando Sancho aka Vengeanze va alterna BPMul cu ceva schranz, precum in clipul audio:

V3NG4N24 - Express Kidnapping - Dr Chekill ft Vengeanze Express

Pregatiti-va pentru un playlist cu multe duburi si noi colaborari. Ba chiar vom avea o surpriza de proportii la acest capitol, o noua creatie pe drum&bass semnata: Vengeanze x FreqAx; soon.

WE have love for Spain!


SPOTLIGHT: DUB ELEMENTS [Resistance Crew]
www.myspace.com/dubelements

Cei mai vechi junglisti din scena locala bucuresteana sau poate nu numai, stiu ca acum cativa ani petrecerile de breakbeat si drum&bass au facut casa buna impreuna. Din pacate la noi Breakbeatul a intrat intr-un fel de repaos, dar se pare ca peste granite pulseaza viu in boxe sub tot mai multe forme si influiente. Dub Elements chiar si-au updatat playerul de pe myspace cu o piesa noua de breakbeat; go play si veti descoperi un adevarat menu de party! Si nici lista de labeluri la care au semnat nu se lasa mai prejos:

DRUM&BASS LABELS

PROSPECT
ALGORYTHM
METAFIZIQ
MELTING POT
FILTHY SANCHEZ
AMMUNITION
INSEKTO
GENOME

BREAKBEAT LABELS

FUTURE PERFECT
BOMBTRAXX
HIGH-GRADE
N-MITY
RAVEART
DOWNBEAT

Si daca frunzariti bine pagina lor de myspace gasiti si alte preocupari pe grafica si design: Flyer104[foto]*bubbalicious*


Ultima petrecere la care au participat cei doi producatori si Dj a fost o seara PRSPCT, ceva in lucru si pentru Bucuresti pe 2010 ;) stay tuned, DNB Police updates soon. Un flyer pe directie >


Much love 2 Dub Elements! Bucharest wants you!

2 comments:

Unknown said...

abia a inceput luna...la dracu' :D

ne vedem acolo \m/

Anonymous said...

cam grava situatia atunci la Suburbia!!!Mama Techno Massive!