Tuesday, June 30, 2009

[reminder] Summer Break 5



Summer Break 5


Skunk Predatorz, HDM si Urban Vision prezinta cea de-a cincea editie a festivalului anual in aer liber Summer Break.
Festivalul aduce in 2009 la Complex turistic Strei (Simeria Veche - jud. Hunedoara) peste 70 de ore de muzica non stop, aproape 40 de artisti, proiectii de filme documentare, animatii si colaje video digitale realizate de echipa de vj si multe activitati in timpul zilei. Meniul muzical va fi divers, osciland intre muzica lejera in registru estival pe timpul zilei si tempo-uri si ritmuri care vor incinge ringul de dans noaptea si il vor racori la rasarit.

JOI Iulie
Main Stage

Pentru prima data, anul acesta, s-au adaugat programului proiectii de filme documentare independente avand ca inspiratie muzica electronica si o retrospectiva video a festivalului.
Green Stage ii are ca headlineri pe Hanuman Tribe - un live act care vine din Germania si aduce un mix deosebit si exploziv de breakbeat si drumandbass. Suport local din partea lui Phoneme (Breaks.FM / Scarcity Records), Djubei (Astronaut Kru) si djii Skunk Predatorz: 3P, Alex Chronic si MOFO.

VINERI 10 Iulie
Main Stage
La warm up: Hazee prezinta ultimele release-uri si multe dubplates din catalogul High Definition. Grimelock (Stainage Records) vin din Belgia in formatie completa, alaturi de cei doi MC: Maelan si Dynamic, pentru un set live cu multe productii proprii, de la grime si dubstep la garage si ghetto-tech. Pregatiti-va pentru setul vijelios, in premiera nationala, la cinci platane al celor doi Stereo:Type: CTRL Z si Screwface (Hardcore Beats - UK). SpectraSoul (Shogun Audio / Critical Music - UK) vin, pentru prima oara in Romania, cu cateva din cele mai apreciate si asteptate release-uri de anul acesta in tolba si o tehnica de mixat inconfundabila. Kojokstan Troopers anunta rasaritul si ne fac cunostinta cu un set 'techmospheric', unul din cele mai proaspete curente in drumandbass.

Green Stage
La after hours si pe timpul zilei - texturi sonore minimale, ritmuri tropicale, vibratii rastafari, si mult funk cu Kojok, DUB Predatorz, Whiteroly si Deevision. La asfintit, Acqzuel ridica temperatura cu dubstep si Radio Space Pop transmite structuri electro experimentale Live, urmat de Marwan, Blanilla si Tomasan.

SAMBATA 11 IULIE

Main Stage
Warm up: Whiteroly, unul din cei mai tineri dj de la Skunk Predatorz, aflat intr-o ascensiune remarcabila in ultimul an, deschide programul serii. Il urmeaza Leizaboy (anonimTM), care pregateste terenul pentru unul din cei mai apreciati si funky party-starteri din lume: A Skillz (Fingerlickin' Records - UK). Lynx & MC Kemo (Soul:R - UK) aduc, in premiera nationala, un live/dj showcase cu piese de pe albumul lor de debut, aparut recent si considerat unul din cele mai inovative aparute in ultimii ani in peisajul drumandbass si nu numai. TRG (Tempa) este unul din artistii nelipsiti de la Summer Break, care ne va surprinde placut si de data asta marcand si ultimul rasarit de soare la festival.

Green Stage
Dimineata incepe cu WRK si Jam, care vor face un ghiveci de after hours cu ritmuri si frecvente de la uk-garage la electronica experimentala. Amiaza apartine ritmurilor funky mixate de Dex si a melanjului ecuatorial oferit de Babalonia Tropical Soundclash (DuBase si Leizaboy). Spre seara, membrii AcadeMix au proba speciala: mixeaza back 2 back timp de 4 ore in care se vor amesteca multe arome si ingrediente. Seara ii aduce pe Zgomot cu al sau balkan step, ritmuri jamaicane de la Agent, eclectic electronica cu Burner Greene si la final o selectie de drumandbass marca Bassive.

Biletele nu se vand in avans.

Preturi:
JOI - 30 lei | VINERI - 45 lei | SAMBATA - 45 lei
ABONAMENT WEEKEND (V+S) - 80 lei | ABONAMENT FESTIVAL (J+V+S) - 95 lei

toate detaliile sunt disponibile pe pagina oficiala a evenimentului: www.summerbreak.ro

0 comments: