Wednesday, January 14, 2009

SHY FX & MC Rage "Memento"

In urma neprezentei headlinerilor Shy FX si MC Rage la evenimentul de Sambata, 17 Ianuarie 2009 din cadrul Arenelor Romane Bucuresti, eveniment organizat in special pentru acestia sub "bagheta" Dropdread Bukarest Drum&Bass Police [Events], Dropdread isi onoreaza raspunderea de a publica un comunicat menit sa lamureasca intrebarile publicului vis-a-vis de absenta oaspetilor.

Pentru a intelege mai multe aspecte care pot reveni si pe viitor in plan organizatoric, trebuie sa pornim privind de la raspunderea care insoteste in egala masura atat promoterul[organizatorul] cat si invitatii principali ai serii.

Dropdread va asigura ca si-a indeplinit partea sa de raspunderi cu seriozitate in ceea ce priveste evenimentul de Sambata trecuta, cele intamplate fiind atat in detrimentul publicului cat si al reputatiei promoterului si organizatorului, Dropdread si implicit Dropdread Bukarest DNB Police.

Agentul din cadrul Coda Music Agency raspunzator pentru serviciile lui SHY FX innainteaza scuzele oficiale ale artistului:

‘ Shy FX sends his sincere apologies, he was most unwell on Saturday 17th Jan, and unfit to travel to the show in Bucherest. He would not have cancelled the show unless it was absolutely necessary. He would love to make it up to all the people who turned up to see him play, therefore we are looking to reschedule the show for a later date this year’


Tot in acelasi ton ne lamureste si TMG Agency privint absenta lui MC Rage.

Bineinteles ca putem da dovada de intelegere fata de motivele intemeiate ale absentei artistilor si poate ne vom intalni cu ei cu o alta ocazie, ceva mai indepartata. Clar.

Aspectul timpului si nesincronizarii de fus orar intra imediat in discutie avand in vedere ca organizatoarea a fost anuntata cu cateva ore inainte de eveniment-in toiul pregatirilor- si nu la orele diminetii, orele de zbor ale oaspetilor. Sub un alt aspect se puteau rebookui cele doua zboruri astfel incat artistii sa fie prezenti alaturi de noi dupa miezul noptii, dar nu a fost vorba de zboruri pierdute dupa cum se pare.

Ca urmare a "timingului" nefast s-a facut imposibila anularea per total a eventului sau chiar amanarea acestuia, iar daca anuntul era facut in timp util cel mai probabil ar fi fost loc de anuntarea noului line up ca si eveniment de talie distincta, precum si scaderea accesului la intrare de la 35ron la 25ron macar pe pagina oficiala dropdread.blogspot.com si pe forumul national de drumandbass, drumandbass.ro .

Situatia s-a desfasurat in viteza, punand pe umerii organizarii responsabilitatea de a suplimenta in line up macar la timp si anunta la locatie pe cai improvizate noul set up. Totul realizat intre drumuri si telefoane.

Multumita colegilor promoteri si Dj din HMSU[Sofia] s-a reusit repunerea rapida pe picioare a serii, mult drum&bass to the point cu noii headlineri: Konspirator, Mocks, Targy, Exo si bineinteles suportul romanesc oferit de Rancha alaturi de Dropdread si Waar.

Multumesc celor care la randul lor si-au exprimat aprecierea si recunostinta fata de evenimentul de Sambata, cheers mates! ;)

Pozele sunt in curs de editare, pana atunci va reamintesc de urmatorul eveniment care ii va avea ca protagonisti pe Raiden, The Sect si SPL.
Se intampla in Februarie,21 mai exact si sarbatoreste cosmarurile lui Valentin, vecinul neverosimil de pe 14 Februarie. Dragostea noastra catre bass & drums si voie buna!

*Cei care mai au bratarile de la SHY FX nepuse la mana, se pot prezenta cu ele la eveniment.

21 comments:

Anonymous said...

pe bratarile de la Ollie Gang Shop tre sa scrie "carhartt"? e ok? am luat teapa? :P

Dropdread aka Silvia Black said...

:) e in regula :)
ne vedem asta seara, peeps!

Anonymous said...

A fost prea tare...

pacat ca nu a venit si shyfx

Anonymous said...

Frumos,ma,frumos xD Chiar daca n-a venit Shy Fx,tot ai reusit sa faci o atmosfera geniala >:D< Felicitari! xD

Anonymous said...

pai acuma... am bratara nefolosita - deja n-am intrat la partyul shy fx daca shy fx n-a venit...

Dropdread aka Silvia Black said...

Hello waking heads! :)

Ati fost alaturi intr-un episod dificil, o sa explic in review mai multe.

A fost o seara splendida[!!!], evident ca ne descurcam si asa.
Doar ca nu pot trece cu vederea disrespectul neprezentei si anuntarea tardiva. Ce am putut suplimenta in lineup s-a vazut si a iesit traznet..ceea ce ma face putin nationalista si balcanica in acelasi timp, fara intentie chiar.

Well..VA MULTUMESC MULT!

Teamul si cei prezenti pana la 6 dimineata .. ure tha original nuttahsz!


pentru cei cu bratarile nefolosite, veniti cu ele nepuse la mana la urmatorul event si intrati fara grija.


mai multe astazi..
x

Anonymous said...

respect :)

Gabriela Vlad said...

a fost foarte foarte tare! cortul mare ne-a primit pe toti si chiar s-a umplut. Felicitari inca o data pentru un ALT party reusit! Rock ON!!!

Anonymous said...

Awesome & Pa Zona! chiar si fara ShyFX...BassPolice FTW!

Anonymous said...

sper ca realizati cum suntem vazuti in ochii strainilor. asa ceva nu se face, sa anunti in seara evenimentului ca nu poti sa-ti respecti angajamentul, daca nu ma insel si Limewax a procedat la fel.
oricum seara a fost ok, dar cred ca 99% din cei prezenti acolo au venit pt Shy Fx nu pentru >ne pare rau Shy Fx nu mai vine, ati luat teapa<. eh, dar traim in romania, toti isi permit treburi d'astea.

Anonymous said...

+ (plus), asa din obraz, trebuia sa nu mai se ceara bani la intrare, iar cei care si-au cumparat deja bilete trebuia despagubiti!
+ multa lume afla ca shy fx nu mai "presteaza" abia dupa ce platea intrarea...interesant.


> BIG UPZ < pt organizatori...:))

Anonymous said...

*trebuiau

Anonymous said...

Adi,in primul rand organizatoarea nu a avut nici o vina,cei din organizare au aflat care e situatie la ora 21:56 .. pe ceasul de pe telefonul meu...
in al 2-lea rand.. cu ce sa fie despagubiti? in ollie tot 25 ron au fost bratarile.

Anonymous said...

ps: afisul era afara,nu in cort... puteau sa citeasca,miserupistii sunt vinovati.

Dropdread aka Silvia Black said...

@ Adi:

"sper ca realizati cum suntem vazuti in ochii strainilor"

Pai da omule..exact asta ziceam si eu! Cum am putut eu plati bussiness class+hotelde5*+feeul cu totul in avans, tot asa putea si SHY FX sa isi schimbe in myspace Palatul Universului@Bucherest cu Arenele Romane anuntat fiind cu o luna inainte...TOT asa cum putea sa isi anunte neprezenta in timp util nu la orele serii!!!!!!!!!!! cand nu se mai putea rebookui nici un zbor. Daca era bolnav dupa cum a motivat, era bolnav el de diminteata, incat sa pot sa am timp sa refac lineupul[cum oricum am facut]si sa il anunt pe internet macar aici pe blog ca si pagina oficiala Dropdread Bukarest DNB Police.

Teapa e din partea marelui SHY FX pe care trebuie sa il inte;egem ca a fost bolnav si ca a anuntat prea tarziu, deoarece este SHY FX.

Asa ca, draga Adi..ar trebui sa iei apararea confratilor tai care au fost cei Tzeputiti, adica eu..si sa nu mai vezi lucrurile distorsionat precum o faci.

Intrare libera? Esti nebun? Au fost 6 dj in line up! Investitii nerecuperate mai omule. Pe ce planeta traiesti?

Cine nu a intrat la SHY FX cu bratara va intra la urmatorul. Plus ca nu au platit 35ron, ci 25ron pe o seara BUNA de dnb. Un party dnb inoras, sambata seara.

Romania nu mai are nevoie de drama si de tantari din armasari.

Aia din afara ar trebui sa ne respecte mai mult. Nu sa primeasca totul si sa dea tzeapa pe ultima suta de metri unui organizator incat tot el sa cada in c*cat.

Ma bucur ca am pus toate acestea la punct.

Si..Adi..vbesti din pctul de vedere nonpro care nu a pus mana pe situatii grave in viata. Dar mai ai timp.

Sa ne vedem sanatosi la urmatorul.

Cat despre Limewax..De data asta va veni cu Robyn si Dylan, deci nu va lipsi decat daca dispare de tot dupa. Ultima oara cand a lipsit am stiut ca nu o sa fie prezent la 23:55/00:00..cand nu a mai iesit de la aeroport si am primit telefonul cu pricina. Sa nu-mi spui tu mie ca EU am dat teapa acolo, ok? Guys?Everybody? Sa taiem the crap...si sa asteptam maturizarea..fac asta de 5 ani si in 5 ani era cazul sami iau o teapa si voi sa o aruncati pe mine. Cel mai direct mod de a ne arata solidaritatea de care nu multi dau dovada..pe semne ca stiu mai bine ce inseamna lipsa ei..thats too bad.

Eu una am avut exemple bune in vitaa si asta m-a educat corespunzator. Imi pare rau pt cei ce vad doar in dungi negre si arunca cu vina unde nu e cazul. E timp de recuperare.. Terapy sessions si Valentinews Nightmare .

We love n we hate..kids need to show more respect.

Anonymous said...

:)), incredibil.
Ce scuze sunt astea frate... pe mine si pe cei care au participat la acest eveniment nu ar trebui sa ne intereseze motivul absentei lui Shy Fx ca scuza a celor care au organizat evenimentul. pe mine ma intereseaza de ce am dat niste bani sa vad un om cum pune muzica si nu s-a intamplat asta. adica: eu dau 1 leu sa-mi cumpar o paine si ma astept sa primesc acea paine, daca vanzatorul imi spune ca i-a disparut inexplicabil painea din magazin astept leul inapoi, nu ma intereseaza explicatiile lui cu privire la disparitia painiiiiiiiiiiii :|.

"Intrare libera? Esti nebun? Au fost 6 dj in line up! Investitii nerecuperate mai omule. Pe ce planeta traiesti?" hahaha, si noi am investit prin pretul biletului sa-l vedem pe domnu' shy fx si ... da:D. ar trebui sa suportati niste consecinte. este NUMAI vina organizatorilor. chiar sunt curios si o sa ma interesez ce si cum pt. ca nu sunt foarte documentat in acestea:)). ne auzim ;;)

phat said...

Si totusi, printre atatea seri de therapy sessions si nightmare stuff, prindea extrem de bine o noapte de jungle.. Ah well, or mai fi vreodata..

Anonymous said...

HA! m-am interesat. asa, deci vina este, din punctul meu de vedere si a celor care au participat la eveniment, a organizatorilor si se numesteeee(mi-am scris pe un biletel): "Inselaciune in conventie" (cica). asta inseamna ca un nebun ar putea sa va dea in juuuudecata. mai departe din perspectiva organizatorilor vinovatii sunt, in speta, artisti care au fost absenti, in speta, Shy Fx & MC Rage. asta inseamna ca ca organizatorii pot sa-i dea in judecata pe acesti Shy Fx si MC Rage (daca vor, evident). Multumesc! hihi

Dropdread aka Silvia Black said...

@Adi: dar te rog, lasa-i aceleasi mesaje si lui SHY FX pe myspace..vezi ce zice :D

Dropdread aka Silvia Black said...

Si de ce nu faceti o lista de protest sa ii prezentati omului cat de mult va doreati sa il vedeti ca de la mine vad ca nu aprins ideea..
headliner by definition inseamna ceva ..poate nu-ndeajuns pentru nivelul pro al unora.

Anonymous said...

bine boss, eu nu am dreptate, ai TU! de asta isi permit astia sa nu ne onoreze cu prezenta ;). si nici tu nu prea ai inteles ce vroiam eu sa spun, desi, tind sa cred ca nu ai vrut sa intelegi.

Spor in continuare! Chiar apreciez ce faci, ce evenimente organizezi, dar cu faza asta chiar a fost aiurea.